HTA 4050 Li 36V

Produktové číslo: 113613 Skladem
Včetně 21% DPH, Doprava zdarma
  • Nástavec na nůžky na živý plot pro akumulátorovou základní jednotku víceúčelového nářadí MT 40
  • 45 cm dlouhá bezpečnostní čepel broušená diamantem
  • Pracovní výška až 3,5 m s prodlužovací hřídelí
  • Bezpečné vedení bez námahy díky nosnému popruhu
  • Tichý, bez emisí a nezávislý na síti se základním zařízením MT 40 napájeným z baterie z rodiny EnergyFlex

Zákazníci také často kupují...

Prod. č.: 113613
2 390,00 Kč
Tento produkt
Prod. č.: 113611 Podrobnosti
1 290,00 Kč
Omezené množství

Celková cena za všechny produkty

3 680,00 Kč

Včetně 21% DPH plus delivery charges

Řezání větví, živého plotu a trávy s 1 zařízením, nezávislé a tiché. Multifunkční nářadí AL-KO 36 V je šikovný a všestranný pomocník pro domácí zahradničení.

Nůžky na živý plot AL-KO HTA 4045 Li 36V

Máte-li základní nářadí AL-KO 36 V MT 40, můžete základní přístroj snadno přeměnit na akumulátorové nůžky na živý plot s nástavcem AL-KO 36 V HTA 4045. Díky systému rychlé výměny bez použití nářadí je nástavec namontován během okamžiku - a stříhání živého plotu může začít. Protiběžné bezpečnostní nože zaručují nejvyšší možnou ochranu proti nehodám. S tímto nástavcem s nízkými vibracemi je přesné řezání snadné a bez námahy. Díky bateriovému provozu základní jednotky máte absolutní volnost pohybu při vedení zařízení, aniž byste se museli starat o otravné kabely. Nosný popruh vám navíc pomůže vést nůžky na živý plot, aniž byste se unavili. Je tichý, bez emisí a nenáročný na údržbu. Po demontáži lze základní jednotku MT 40 i nástavec HTA 4045 přepravovat a skladovat velmi prostorově úsporným způsobem.

Technické údaje nástavce nůžek na živý plot AL-KO 36 V HTA 4045 Protiběžný bezpečnostní nůž o délce 45 cm má šířku řezu 20 cm. Je broušený diamantem, což vám usnadňuje přesné řezání a vysoký krouticí moment. Spolehlivě se vyhnete uvíznutí nebo uvíznutí na tlustých větvích - pro váš rychlý postup a vyloučení rizika nehod. Díky prodlužovacímu hřídeli (součástí balení) můžete nůžky na živý plot prodloužit o 70 cm a poté dosáhnout pracovní výšky až 3,5 m. Na jedno nabití Li-ion baterie AL-KO 36 V 40 V / 5 Ah v základní jednotce MT 40 můžete pracovat až 75 minut - ideální na zahradu doma.

Kupte si nůžky na živý plot
AL-KO HTA 4045 Li 36V

Nástavec na plotostřih AL-KO 36 V HTA 4045 můžete zakoupit u nás v našem internetovém obchodě nebo u specializovaného prodejce. Promění AL-KO 36 V MT 40 na agilní, flexibilní nůžky na živý plot.

...

Technická specifikace

Produktové číslo 113613
Kód zboží EAN 4003718058482
Hmotnost netto v kg 2.3 KG
Rozměr délka v cm bez kartónu 211 CM
Počet otáček v ot./min 1300
Produktová řada Comfort
Značka AL-KO

Zdroj energie

Typ pohonu AKU
Akumulátorová řada AL-KO 36 V

Žací ústrojí

Délka řezu v mm 450 MM
Princip sečení protiběžný bezpečnostní nůž

Návody k produktu

Návod k produktu Manuál (2.9MB)

Tento web používá k poskytování služeb soubory cookies

Společnost AL-KO Geräte GmbH a její partneři potřebují váš souhlas (kliknutím na „Souhlasím“) pro použití jednotlivých dat, aby bylo možné ukládat a / nebo načítat informace v zařízení (IP adresa, ID uživatele, informace o prohlížeči). Data se používají pro personalizované reklamy a obsah, měření reklam a obsahu a pro získání znalostí o cílových skupinách a vývoji produktů. Více informací o souhlasu a možnostech nastavení najdete kdykoli zde. Kliknutím na „Odmítnout cookies“ můžete svůj souhlas kdykoli odmítnout.

Použití dat

AL-KO Geräte GmbH spolupracuje s partnery, kteří také zpracovávají data získaná z vašeho zařízení (sledovací data) pro jejich vlastní účely (např. Vytváření profilů) / pro účely třetích stran. Na tomto pozadí vyžaduje souhlas nejen sběr údajů o sledování, ale také jejich další zpracování těmito poskytovateli. Údaje o sledování se shromažďují, pouze když kliknete na tlačítko „Souhlasím“ uvedené v banneru. Partnery jsou následující společnosti: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, The Rocket Science Group LLC, Heureka.cz Česká republika, Adform a Seznam.cz Česká republika.

Další informace o zpracování údajů těmito partnery naleznete v Zásady ochrany osobních údajů. Informace jsou také dostupné prostřednictvím odkazu v banneru.