6656 Solo by AL-KO

Produktové číslo: 127564 Tato položka je nedostupná
Včetně 21% DPH, Doprava zdarma

Pro náročné kácení a řezání, bez ohledu na délku výdrže baterie nebo kabelu, poznejte naše výkonné řetězové pily.

Benzínová řetězová pila SOLO 6656

Benzínová řetězová pila solo® by AL-KO 6656 kombinuje vysoký výkon a nízkou hmotnost, díky čemuž je tato pila určená pro extrémní zatížení. Silný motor se snadným startem poskytuje dostatek výkonu pro velmi efektivní práci. Sofistikované tlumení vibrací a skvělá ergonomie zajišťují dlouhou práci bez únavy.

Technické detaily řetězové pily SOLO 6656

Propracovaný motor o výkonu 2,4 kW o objemu 55,5 cm3 dosahuje maximální poměr hmotnosti a výkonu pouze 2,3 kg/kW. Odolná originální lišta Oregon umožňuje pracovat rychle s řeznou délkou 45 cm a vyniká dobrou ovladatelností. Postranní napínání řetězu pomocí převlečných matic usnadňuje údržbu a urychluje ideální nastavení řetězové pily. Elektronický startovací systém pomocí tlačítka a za pomocí primeru zajišťují rychlý a bezpečný start. Extra tlumení vibrací společně s ergonomicky optimalizovaným držadlem zaručují, že vibrace z hnacího ústrojí a řezací lišty nejsou přenášeny na zápěstí uživatele a lze tak dosáhnout přesných výsledku řezání. Dalším plusem je velkoobjemový vzduchový filtr a extrémně odolné pouzdro pro dlouhou životnost. Mezi další výhody patří řízení toku oleje a předehřívání vzduchu v zimě.

Kupte si benzínovou řetězovou pilu SOLO 6656

Benzínovou řetězovou pilu SOLO 6656 můžete zakoupit u našich autorizovaných prodejců, nebo na našem e-shopu. K nákupu doporučujeme vysoce výkonný BIO olej na řetěz (Prod. č. 113530 - 5 litrů).
Pokud dáváte přednost AKU řetězové pile bez emisí, nebo pokud již používáte zařízení z AKU řady solo® by AL-KO 36 V, pak vám doporučujeme AKU řetězovou pilu CS 4235 (Prod. č. 127553).

...

Technická specifikace

Produktové číslo 127564
Kód zboží EAN 4003718060447
Hmotnost netto v kg 5.6 KG
Hmotnost brutto v kg 8.5 KG
Objem olejové nádrže v ml 300 ML
Napínání řetězu s nářadím
Typ struny poloviční klín
Garantovaná hlučnost [db (A)] 116
Pilový řetěz 0.325"
Členění 0,325
Značka solo® by AL-KO
Produktová řada Premium

Zdroj energie

Typ pohonu Benzínový

Žací ústrojí

Maximální rychlost řetězu 25
Délka nože v cm 45 CM
Zařízení s alternativním žacím 127522, 127562, 127563

Motor

Automatický sytič ano
Objem palivové nádrže v l 0.51 L
Elektrický start ne
Objem v ccm 55.5
Počet otáček v ot./min 13000
Výkon v kW 2.4 KW
Síla v HP 3.2 PS
Primer ano
Počet válců motoru 1

Návody k produktu

Návod k produktu Manuál (11.19MB)
Nastavení staženého souboru Manuál (106.35KB)
Včetně 21% DPH plus delivery charges

Tento web používá k poskytování služeb soubory cookies

Společnost AL-KO Geräte GmbH a její partneři potřebují váš souhlas (kliknutím na „Souhlasím“) pro použití jednotlivých dat, aby bylo možné ukládat a / nebo načítat informace v zařízení (IP adresa, ID uživatele, informace o prohlížeči). Data se používají pro personalizované reklamy a obsah, měření reklam a obsahu a pro získání znalostí o cílových skupinách a vývoji produktů. Více informací o souhlasu a možnostech nastavení najdete kdykoli zde. Kliknutím na „Odmítnout cookies“ můžete svůj souhlas kdykoli odmítnout.

Použití dat

AL-KO Geräte GmbH spolupracuje s partnery, kteří také zpracovávají data získaná z vašeho zařízení (sledovací data) pro jejich vlastní účely (např. Vytváření profilů) / pro účely třetích stran. Na tomto pozadí vyžaduje souhlas nejen sběr údajů o sledování, ale také jejich další zpracování těmito poskytovateli. Údaje o sledování se shromažďují, pouze když kliknete na tlačítko „Souhlasím“ uvedené v banneru. Partnery jsou následující společnosti: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, The Rocket Science Group LLC, Heureka.cz Česká republika, Adform a Seznam.cz Česká republika.

Další informace o zpracování údajů těmito partnery naleznete v Zásady ochrany osobních údajů. Informace jsou také dostupné prostřednictvím odkazu v banneru.